KONKURS për punë praktike

Njoftohen studentët e nivelit BA dhe MA të Kolegjit “Pjeter Budi” që Posta e Shpejtë – GEP, (me të cilën Kolegji ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi muaj më parë), ka shpallur KONKURS për punë praktike për 2 (dy) studentë në departamentin e financave.Kohëzgjatja e praktikës është 3 muaj, me mundësi vazhdimi, me kontratë të përhershme pune. […]

KOLEGJI “PJETER BUDI” DHE KOMPANIA TRANSPORTUESE “PRO TRANSPORT” SH.P.K. NËNSHKRUAJNË MEMORANDUM BASHKËPUNIMI

Sot, më datë 19.04.2021, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Kolegjit “Pjeter Budi” dhe Kompanisë Transportuese “Pro Transport” Sh.p.k.Drejtori menaxhues i “Pro Transport”, z.Faton Demaj u prit në takim nga Rektori Prof.Artan Haziri, Prorektorja për mësim, hulumtim dhe zhvillim akademik Prof.Luljeta Aliu dhe Sekretarja e Pergjithshme e Kolegjit Ass.Anila Mustafa.Me këtë memorandum po […]

Një tjetër Marrëveshje Bashkëpunimi u nënshkrua sot në Kolegjin “Pjeter Budi”

Sot, datë 16.12.2020, Rektori i Kolegjit “Pjeter Budi” – Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, pritën në takim një delegacion nga Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës, të udhëhequr nga Kryetari, Z. Hysen Sogojeva. Me këtë rast, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit, i cili ka për qëllim që studentët […]

Fillojnë praktikën studentët e Kolegjit “Pjetër Budi” në postën GEP

Studentët e kolegjit tonë filluan praktikën në zyret e postës GEP, e cila u bë e mundur pas nënshkrimit të marrëveshjes së datës 09.11.2020 me Kolegjin “Pjetër Budi”. Kjo marrëveshje paraqet një hap me rendësi të madhe për bashkëpunim profesional ndërmjet Kolegjit “Pjetër Budi” dhe postës GEP.

Zgjedhet Kryetari i Parlamentit Studentor

Armond Vrenezi ZGJEDHET Kryetar i Parlamentit Studentor në Kolegjin “Pjeter Budi”. Nga zgjedhjet e mbajtura me datë 18.11.2020, doli fitues Armond Vrenezi, i cili arriti të sigurojë më së shumti vota nga të gjithë kandidatët e tjerë. Kryetari i sapo zgjedhur i Parlamentit Studentor, z. Armond Vrenezi, në fjalën e tij përshëndetëse premtoi angazhim maksimal […]

Njoftim mbi mbarevajtjen e procesit mësimor online

Duke u mbeshtetur në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, me qëllim të parandalimit të pandemisë COVID-19, procesi mësimor në Kolegjin “Pjeter Budi” po vazhdon online përmes platformave elektronike si Zoom dhe Google Meet. 

Njoftim për zgjedhjet studentore në Kolegjin “Pjeter Budi”

Zgjedhjet studentore ne Kolegjin “Pjeter Budi” do te mbahen me date 18.11.2020, duke filluar nga ora 10:00 deri ne 16:00. Studentet ne diten e votimit duhet ti permbahen rregullave si me poshte: Të gjithë ata qe do te marrin pjese ne votim duhet të kenë maska mbrojtëse dhe dorëza gjatë kohës sa jane ne Kolegj […]

AFATI I NËNTORIT 2020

Nga sot, date: 10.11.2020, fillon afati i provimeve te Nentorit ne Kolegjin “Pjeter Budi”. Me qëllim të përmbajtjes së rekomandimeve të dhëna nga IKSHP dhe Rektorati i Kolegjit që kanë për qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19, gjatë mbajtjes së provimeve duhet të respektohen masat si më poshtë: • Të gjithë studentët dhe stafi akademik […]

KOLEGJI “PJETËR BUDI” DHE GEP NËNSHKRUAJNË MOU

Me datë 09.11.2020, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Kolegjit “Pjeter Budi” – Prishtinë dhe GEP – Postë e shpejtë.  Qëllimi kryesor i këtij memorandumi është angazhimi i studentëve si praktikantë (me pagesë) në departamentet e Postës si: shpedicion, menaxhment dhe departamenti i shitjes dhe komunikimit me klientë si dhe këmbimi i përvojave […]