Loading
  • slide
  • slide
  • slide

Rrjete Sociale

Për të gjithë studentët që kanë ndarë mendjen të ndërrojnë drejtim/institucion, ne ju themi se koha është tani dhe vendi është Kolegji “Pjetër Budi”!

Me një histori suksesi tash e 14 vjet në fushën e arsimit universitar të kosovës, Kolegji Pjetër Budi” ka arritë t’i ofrojë kuadro cilësore tregut vendor të punës.

Çka e ka karakterizuar Kolegjin “Pjetër Budi” nga themelimi (2005) e deri më sot, ka qenë profilizimi akademik i fushës së studimit. për ne, çdo herë primare ka qenë nevoja dhe kërkesa e tregut, ku studentit tonë t’i ofrohet qasje më e shpejt drejt realizimit të aspiratës – punësimit.

Ngjajshmëria e profileve të studimit me fushën e ekonomikut, ka bërë që shumë studentë në të kaluarën ta shohin Kolegjin “Pjetër Budi”, si mundësi shtesë të pasurimit të dijës dhe zgjerimit të diapazonit intelektual për zhvillim në karrierë.

Andaj, ju që tani më konsideroni ta bëni këtë hap, Kolegji “Pjetër Budi” është dritarja juaj drejt së ardhmës!

PROGRAMET BAÇELOR – BA:
1. DOGANË dhe SHPEDICION
2. ADMINISTRIM BIZNESI me profilet:
• Menaxhim i Burimeve Njerëzore; – Administratë Publike; – Banka dhe Kontroll Financiar
3. MENAXHIM I TURIZMIT dhe HOTELERISË
PROGRAMET MASTER – MA:
• MENAXHMENT, me profilet:
– Menaxhment; – Menxhim i Sigurimeve; – Menaxhim i Turizmit dhe Hotelerisë

Latest

Trajnim

Topic : Trajnim

Place : Prishtinë

Starts On : Maj 21, 2018

Topic : Studentet

Place : Prishtine

Starts On :

Kolegji

Historiku Bartësi Privat i Arsimit të Lartë Instituti për Studime  “Pjetër Budi” – Prishtinë është themeluar me vendim të Bordit Drejtues me datën 15.04.2005, Ligjit për Arsimin e Lartë 2003/14 të datës 12.05.2005 dhe vendimit për licencim të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (këtu e tutje MASHT)  vendimi nr. 494/02-1 të datës 10.04.2006 për […]

Stafi akademik

CV te shkurta te stafit akademik

Kontakti

Na kontaktoni Nëse keni ndonjë pyetje rreth Kolegjit “Pjeter Budi”, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni direkt ose përdorni formularin tonë të kontaktit më poshtë. Kolegji  “Pjeter Budi” Rr. “Gazmend Zajmi” nr. 33 (Aktash 1), Prishtinë Tel: +383 38 234 566, +383 44 163 372, +383 49 163 372 E-mail: pjeterbudi@gmail.com info@pjeterbudi-edu.com

TOP PROGRAMET View All
TOP STUDENTËT View All
pjeterbudi@gmail.com
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/
GOOGLE
https://pjeterbudi-edu.com">