Konferencë për Biznes dhe Informatikë

Thirrje për punime Kolegji “Pjeter Budi”, ka kënaqësinë të shpall thirrjen për Konferencën Shkencore Ndërkombëtare që do të mbahet në 23 Shtator 2021. Konferenca do të sjellë së bashku studiues, studentë dhe profesionistë në një vend, për të diskutuar sfidat aktuale, trendet dhe perspektivat nga spektri i ndryshëm. Konferenca do të organizohet në një tema […]

Mbrojtja e temave Master

Foto nga mbrojtja e temave Master te studenteve tane, afati i Qershorit 2021 Pafund krenarë me ju! Suksese te gjitheve! Kolegji Pjeter Budi

KOHA PER KUIZ

Njoftohen studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” dhe pjesemarresit e tjere ne Trajnimin “Kontabilitet dhe Tatime”, se me date 24.06.2021, nga ora 14:00, ne Kolegjin “Pjeter Budi”, do te mbahet Kuizi I Diturise per Kontabilitet dhe Tatime. Fituesi i Kuizit do te nderohet me nje mirenjohje, andaj ju ftojme te gjitheve te beheni pjese e ketij […]

NJOFTIM

Të enjten, datë 17.06.2021, ora 15:30, organizohet debati me studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” dhe me të ftuarin special z. Egzon Smajli – drejtor ekzekutiv i Kompanisë “Arjeta Group Sh.p.k.”.Ju ftojmë të na bashkangjiteni!

Urime dita e çlirimit të Kosovës!

Dita e çlirimit të Kosovës, 12 Qershori, paraqet një ditë të veçantë të historisë së Kosovës të krijuar me sakrificën sublime të popullit dhe me shpirtin e madh e human të botës së përparuar, që parandaloi një epokë të rëndë të gjenocidit e të përhumbjes dhe që riktheu forcën e shpresës!

Hulumtim i organizuar javë më parë nga Kolegji “Pjeter Budi”

Në hulumtimin e organizuar javë më parë nga Kolegji “Pjeter Budi”,në pyetjen: “A keni vështirësi në përdorimin e mjeteve për qasje online?”, del se: 57% e maturantëve shprehen se me shume lehtesi qasen në mësimin online, 25% e respodentëve shprehen se mësimi online është lehtë i qasshëm, 12% e tyre mbajnë qëndrim neutral, 3% shprehen […]

DUKE NDODHUR TANI

Po mbahet trajnimi për shkathtësi të buta, organizuar nga Kolegji “Pjeter Budi” dhe “Top Consulting” në krye me z. Liridon Alidemaj dhe nën moderimin e Rektorit prof. Artan Haziri.

Njoftim

Njoftohen studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” se orari i provimeve – afati i Qershorit, është i publikuar në Webfaqen e Kolegjit “Pjeter Budi”. Orari i provimeve për nivelin BA: https://pjeterbudi-edu.com/…/Orari-i-Provimeve-BA… Orari i provimeve për nivelin MA: https://pjeterbudi-edu.com/…/Orari-i-Provimeve-MA… Suksese në provime!

NJOFTIM PËR ALUMNI DHE STUDENTËT E VITIT TË TRETË TË KOLEGJIT “PJETER BUDI”

Njoftohen STUDENTËT e vitit të tretë të Kolegjit “Pjeter Budi” dhe ALUMNI se Universiteti i York-ut dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, po ofrojnë 60 bursa për studim në Greqi, perkatësisht 30 bursa të plota (100%) dhe 30 bursa të pjesshme (50%).Studentët dhe të diplomuarit e Programit Studimor Doganë dhe Shpedicion mund të aplikojnë […]