Loading

Rreth nesh

Regjistroni studimet BA dhe MA në Kolegjin “Pjetër Budi”, në Prishtinë.

Tel: 044 163 372 ;

www.pjeterbudi-edu.com

Na vizitoni !

pjeterbudi@gmail.com
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/
GOOGLE
https://pjeterbudi-edu.com/rreth-nesh">