Trupat Këshilldhënëse

Trupat Këshilldhënëse të Kolegjit”Pjetër Budi”, përfaqësues nga industria/ekonomia :

Emri MbiemriCV
Bajram Fusha – përfaqësues i Odës Sllovene të KosovësShkarko
Sami Mazreku - Kryeshef i Byros së Sigurimeve të KosovësShkarko
Afrim Tejeci - Antar i Bordit i Zyrës Ballkanike Handwekskammer Koblenz dhe Kryetar i Odës Ndërmarrësve Zejtar të PrizrentiShkarko
Haqif Arifi - Drejtor i Administrates QKUKShkarko
Bujar Krasniqi - Përfaqsues i BizneseveShkarko
Albert Mirdita - përfaqësues BiznesiShkarko
Baki Hoti - Kryetar i Unionit i Turizmit të KosovesShkarko
Agron Sadiku - Përfaqsues i BizneseveShkarko
Hysen Sogojeva - Kryetar i Odës së Hoteljeris dhe Turizmit të KosovësShkarko
Avni Mustafa - Kryetar i shoqates Roma Veritas Kosovo ...studenteShkarko