Një tjeter marrëveshje bashkëpunimi vjen për studentët tanë!

Një tjeter marrëveshje bashkëpunimi vjen për studentët tanë!

Një tjeter marrëveshje bashkëpunimi vjen për studentët tanë! Kësaj rradhe, Kolegji “Pjeter Budi” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Byronë Kosovare të Sigurimit, fokusi kryesor i të cilës janë praktikat studentore dhe organizimi i trajnimeve me interes per studentët e Kolegjit.Të tilla marrëveshje do të ketë në vazhdimësi, me qëllimin e vetëm: aftësimin e studentëve!

Read more

Njoftim për fillim të semestrit të dytë – viti akademik 2020/2021

Njoftim për fillim të semestrit të dytë – viti akademik 2020/2021

Të nderuar student,Ju informojmë që më datë 1 Mars, 2021 do të filloj semestri i dytë për vitin akademik 2020/2021. Në bazë të vendimit të fundit të Qeverisë së Kosovës për lehtësimin e masave në lidhje me Pandemin Covid 19, procesi mësimor do të filloj të zhvillohet me pjesëmarrje fizike në klasa të Kolegjit. Bashkangjitur gjeni vendimin.  Orarin e ligjeratave do të…

Read more

Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirënjohje për profesoreshën Mahije Mustafi

Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirënjohje për profesoreshën Mahije Mustafi

Sot, me date 11.02.2021, Kolegji “Pjeter Budi” ndau mirenjohje per profesoreshen Mahije Mustafi per perkushtimin ndaj studenteve dhe per atraktivitetin ne ligjerata. Me kete rast, Prorektorja per mesim, hulumtim dhe zhvillim akademik – Luljeta Aliu dhe Sekretarja e Pergjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, falenderuan prof. Mahije per kontributin e dhene gjate semestrit dimeror 2020/2021, marre parasysh rrethanat e krijuara…

Read more

KONKURS PËR APLIKIM PËR PUNË PRAKTIKE NË POSTËN E SHPEJTË – GEP

KONKURS PËR APLIKIM PËR PUNË PRAKTIKE NË POSTËN E SHPEJTË – GEP

Të nderuar studentë,Me qëllim të zbatimit të marrëveshjes me postën e shpejtë – GEP, Kolegji “Pjeter Budi” ofron mundësi për punë praktike në këtë postë, për 6 studentë. Puna praktike do te zgjasë 3 muaj dhe do te jete me pagese.Data e fundit e aplikimit është 16.02.2021. Përzgjedhja do të bëhet sipas kritereve të përcaktuara si vijon: – Nota mesatare…

Read more

Botimi i Artikujve/ Punimeve në revista me impakt, faktorë të lartë : Perspektivat e Scopus-it dhe Web of Science

Botimi i Artikujve/ Punimeve në revista me impakt, faktorë të lartë : Perspektivat e Scopus-it dhe Web of Science

Më 2 shkurt 2021, duke filluar nga ora 10:00 Kolegji “Pjeter Budi” organizoj trajnimin e radhës nga: Prof. Dr. Huseyin Uzunboylu – Drejtues i Bordit të Planifikimit, Auditimit, Akreditimit dhe Koordinimit të Arsimit të Lartë (YÖDAK) në Qipron Veriore. Tema e Trajnimit ishte: Botimi i Artikujve/ Punimeve në revista me impakt, faktorë të lartë : Perspektivat e Scopus-it dhe Web…

Read more

Trajnimi Online : BOTIMI I ARTIKUJVE/PUNIMEVE NÊ REVISTA ME IMPAKT FAKTOR TE LARTË : PERSPEKTIVAT E SCOPUS -it DHE WEB OF SCIENCE.

Trajnimi Online : BOTIMI I ARTIKUJVE/PUNIMEVE NÊ REVISTA ME IMPAKT FAKTOR TE LARTË : PERSPEKTIVAT E SCOPUS -it DHE WEB OF SCIENCE.

Sot, me datë 02 Shkurt, Kolegji “Pjetër Budi” organizoi një trajnim me Prof. Dr. Huseyin Uzunboylu –  udhëheqesi i ( Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) ) – Bordi I Planifikimit, Auditimit, Akreditimit dhe Koordinimit të Arsimit të Lartë (YÖDAK) ne Qipro.   Pjesemarrës në trajnim ishin, studentë, stafi akademik, menaxhmenti i Kolegjit dhe stafi administrativ. Disa nga pjesëmarresit ishin…

Read more

KONKURS PËR ZGJEDHJE/RIZGJEDHJE TË PERSONELIT AKADEMIK

Kolegji “Pjeter Budi”, në bazë të Ligjit për Arsimin e Lartë (Ligji nr, 04/L-037)  dhe në bazë të Rregulloreve dhe Statutit të Kolegjit “Pjeter Budi”, shpall këtë: KONKURS PËR ZGJEDHJE/RIZGJEDHJE TË PERSONELIT AKADEMIK KOLEGJI “PJETËR BUDI”– 7 Mësimdhënës – Fusha e Ekonomisë Kushtet për aplikim: Kushtet për aplikim dhe për zgjedhje të stafit akademik janë të parapara me ligjin e…

Read more

Një tjetër Marrëveshje Bashkëpunimi u nënshkrua sot në Kolegjin “Pjeter Budi”

Sot, datë 16.12.2020, Rektori i Kolegjit “Pjeter Budi” – Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, pritën në takim një delegacion nga Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës, të udhëhequr nga Kryetari, Z. Hysen Sogojeva. Me këtë rast, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit, i cili ka për qëllim që studentët e Kolegjit “Pjeter Budi”, drejtimi…

Read more

KOLEGJI “PJETËR BUDI” DHE “ILLYRIA LIFE” SH.A NËNSHKRUAJNË MOU

Me datë 10.12.2020, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Kolegjit “Pjeter Budi” – Prishtinë dhe Kompania për Sigurimin e Jetës “Illyria Life Sh.a.  Qëllimi kryesor i këtij memorandumi është punësimi i 20 studentëve të Kolegjit “Pjeter Budi” me qëllim të këmbimit të përvojave dhe informatave profesionale nga fusha e interesit të përbashkët. Marrëveshje të tilla bashkëpunimi kanë për…

Read more