Kolegji “Pjetër Budi” rikonfirmoj vazhdimin e memorandum bashkëpunimit me Ministrinë e Mbrojtjes të Kosovës!

Kolegji “Pjetër Budi” rikonfirmoj vazhdimin e memorandum bashkëpunimit me Ministrinë e Mbrojtjes të Kosovës!

Kolegji “Pjetër Budi, tanimë ka mbi 17 vite që e ka përkrahur Ushtrinë e Kosovës me bursa të plota, të pjesëshme dhe beneficione të tjera në shkollimin e lartë (Bachelor dhe Master). Rikujtojmë se me Bursa të plota të Kolegjit “Pjetër Budi”, sot Ministria e Mbrojtjes ka ushtarak me grada dhe pozita të niveleve më të larta brenda FSK-së. Andaj…

Read more

Kolegji “Pjeter Budi”, nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Agrikultures – Plovdiv, Bulgaria

Kolegji “Pjeter Budi”, nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Agrikultures – Plovdiv, Bulgaria

Kolegji “Pjeter Budi”, perfaqesuar nga u.d. Rektori i Kolegjit, Prof. Sabri Klaiqi, nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Agrikultures – Plovdiv, Bulgaria. Permes kesaj marreveshje synohet te rritet bashkepunimi ne fushen e hulumtimit, publikimit, organizimin e praktikave per studentet, organizimin e konferencave, shkembimin e stafit dhe studenteve etj.

Read more

EDHE NJË MARRËVESHJE DEDIKUAR STUDENTËVE TANË!

EDHE NJË MARRËVESHJE DEDIKUAR STUDENTËVE TANË!

Kolegji “Pjeter Budi” dhe Kompania e Sigurimeve “Elsig”, me datë 26.05.2021, nënshkruan Memorandum te bashkëpunimit.Rektori i Kolegjit prof. Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit ass. Anila Mustafa, pritën në takim përfaqësuesin ligjor të “Elsig” – z. Valon Alija. Qëllimi kryesor i këtij Memorandumi është punësimi i studentëve të Kolegjit “Pjeter Budi” me qëllim të këmbimit të përvojave dhe…

Read more

Një tjetër Marrëveshje Bashkëpunimi u nënshkrua sot në Kolegjin “Pjeter Budi”

Sot, datë 16.12.2020, Rektori i Kolegjit “Pjeter Budi” – Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, pritën në takim një delegacion nga Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës, të udhëhequr nga Kryetari, Z. Hysen Sogojeva. Me këtë rast, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit, i cili ka për qëllim që studentët e Kolegjit “Pjeter Budi”, drejtimi…

Read more

KOLEGJI “PJETËR BUDI” DHE “ILLYRIA LIFE” SH.A NËNSHKRUAJNË MOU

Me datë 10.12.2020, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Kolegjit “Pjeter Budi” – Prishtinë dhe Kompania për Sigurimin e Jetës “Illyria Life Sh.a.  Qëllimi kryesor i këtij memorandumi është punësimi i 20 studentëve të Kolegjit “Pjeter Budi” me qëllim të këmbimit të përvojave dhe informatave profesionale nga fusha e interesit të përbashkët. Marrëveshje të tilla bashkëpunimi kanë për…

Read more