Kolegji Pjetër Budi

Kolegji “Pjeter Budi” dhe Kompania e Sigurimeve “Elsig”, me datë 26.05.2021, nënshkruan Memorandum te bashkëpunimit.Rektori i Kolegjit prof. Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit ass. Anila Mustafa, pritën në takim përfaqësuesin ligjor të “Elsig” – z. Valon Alija. Qëllimi kryesor i këtij Memorandumi është punësimi i studentëve të Kolegjit “Pjeter Budi” me qëllim të këmbimit të përvojave dhe informatave profesionale nga fusha e interesit të përbashkët.