Kolegji “Pjeter Budi”, nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Agrikultures – Plovdiv, Bulgaria

Kolegji “Pjeter Budi”, perfaqesuar nga u.d. Rektori i Kolegjit, Prof. Sabri Klaiqi, nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Agrikultures – Plovdiv, Bulgaria.

Permes kesaj marreveshje synohet te rritet bashkepunimi ne fushen e hulumtimit, publikimit, organizimin e praktikave per studentet, organizimin e konferencave, shkembimin e stafit dhe studenteve etj.

Leave a comment