Hulumtimi i organizuar javë më parë nga Kolegji “Pjeter Budi”

Hulumtimi i organizuar javë më parë nga Kolegji “Pjeter Budi”

Në hulumtimin e organizuar javë më parë nga Kolegji “Pjeter Budi”, në pyetjen “A keni njohuri të mjaftueshme kompjuterike dhe aftësi për IT për t’u kyçur në mësimin online?”, del se: 58% e maturantëve mendojnë se kanë aftësi të shkëlqyeshme për t’u kyqur në mësimet e tyre online, 19% e respodentëve mendojnë që kanë aftësi shumë të mira, dhe 19%…

Read more

A E DINI SE?

A E DINI SE?

Paga e Shpediterit në Zvicër varion nga 29.800 Chf deri 58.900 Chf, varësisht përgatitjes akademike.Shpediter në ZvicërPaga vjetore mesatare sipas nivelit të shkollimit: Diplomë të shkollës së mesme 29,800 Diplomë Profesionale 42,600 Diplomë Universitare 58,900 Si Kolegji i vetëm në Kosovë dhe rajon që e ofron këtë program studimor, ne ju ftojmë të na bashkangjiteni!

Read more

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik për maturantët e Kosovës si dhe për studentët aktual të Kolegjit.Trajnimi do të zgjasë 1 muaj dhe do të mbahet cdo të enjte, nga ora 14:00 – 16:00, me trajner prof. Hysen Prekupni – drejtori i kompanisë AAFIT SHPK. Në fund të trajnimit, pjesëmarresit do të pajisen me çertifikata.Të…

Read more

EDHE NJË MARRËVESHJE DEDIKUAR STUDENTËVE TANË!

EDHE NJË MARRËVESHJE DEDIKUAR STUDENTËVE TANË!

Kolegji “Pjeter Budi” dhe Kompania e Sigurimeve “Elsig”, me datë 26.05.2021, nënshkruan Memorandum te bashkëpunimit.Rektori i Kolegjit prof. Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit ass. Anila Mustafa, pritën në takim përfaqësuesin ligjor të “Elsig” – z. Valon Alija. Qëllimi kryesor i këtij Memorandumi është punësimi i studentëve të Kolegjit “Pjeter Budi” me qëllim të këmbimit të përvojave dhe…

Read more