Kolegji Pjetër Budi

Sot, datë 16.12.2020, Rektori i Kolegjit “Pjeter Budi” – Artan Haziri dhe Sekretarja e Përgjithshme e Kolegjit – Anila Mustafa, pritën në takim një delegacion nga Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës, të udhëhequr nga Kryetari, Z. Hysen Sogojeva.

Me këtë rast, u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit, i cili ka për qëllim që studentët e Kolegjit “Pjeter Budi”, drejtimi Menaxhim i Turizimit dhe Hotelierisë, të angazhohen në cilësinë e praktikantëve (me mundësi punësimi) në kompani të ndryshme turistike dhe hoteliere.

Ky Memorandum është një super mundësi për studentët tanë!

Urime!