NJOFTIM PËR ALUMNI DHE STUDENTËT E VITIT TË TRETË TË KOLEGJIT “PJETER BUDI”

NJOFTIM PËR ALUMNI DHE STUDENTËT E VITIT TË TRETË TË KOLEGJIT “PJETER BUDI”

Njoftohen STUDENTËT e vitit të tretë të Kolegjit “Pjeter Budi” dhe ALUMNI se Universiteti i York-ut dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, po ofrojnë 60 bursa për studim në Greqi, perkatësisht 30 bursa të plota (100%) dhe 30 bursa të pjesshme (50%).Studentët dhe të diplomuarit e Programit Studimor Doganë dhe Shpedicion mund të aplikojnë në programet studimore të nivelit…

Read more

Të ndihmojmë një familje me nevojë, me rastin e festës së Fiter Bajramit

Të ndihmojmë një familje me nevojë, me rastin e festës së Fiter Bajramit

Filluan me nje ide ‘Të ndihmojmë një familje me nevojë, me rastin e festës së Fiter Bajramit”.Parlamenti i studentëve, kryetari Armond Vrenezi, dhe dy nënkryetarët Bardha Kelmendi, Albin Krasniqi, tre studentë të Kolegjit “Pjetër Budi” morën iniciativë për të ndihmuar një familje në nevojë, ku gjeten përkrahje nga studentët dhe stafi i Kolegjit.Këta studentë kanë identifikuar si fillim një familje…

Read more

Kolegji “Pjeter Budi” po organizon orë përgatitore FALAS për lëndën e Matematikës

Kolegji “Pjeter Budi” po organizon orë përgatitore FALAS për lëndën e Matematikës

Për shumë nxënës, lënda e Matematikës është një “makth”, i cili rritet akoma më shumë me afrimin e provimit të Maturës. Për tu liruar nga ky “stres” dhe për tu përgatitur super-mirë për provim të Maturës, Kolegji “Pjeter Budi” po organizon orë përgatitore FALAS për lëndën e Matematikës. Të gjithë të interesuarit të paraqiten për regjistrim ne zyrat e Kolegjit…

Read more

NJOFTIM

NJOFTIM

Kolegji “Pjeter Budi”, për të gjithë maturantët e Kosovës po organizon trajnim PA PAGESË, në fushën e kontabilitetit.Trajnimi do të zgjasë 1 muaj, perkatësisht nga data 27.05.2021 deri më 27.06.2021.Pjesemarrësit do të trajnohen nga ekspertë të fushës të kontabilitetit dhe në fund të trajnimit do të shpërndahen certifikata.Të interesuarit, ftohen të paraqiten për regjistrim në zyrat e Kolegjit “Pjeter Budi”…

Read more

KOLEGJI  “Pjetër BUDI” uron Ditën Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji!

KOLEGJI “Pjetër BUDI” uron Ditën Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji!

KOLEGJI  “Pjetër BUDI” në Prishtinë , uron të gjithë stafit akademik, stafit  administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e Kolegjit si vatër e dijes Ditën Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji! Në esencë kjo ditë i dedikohet punëtorëve në mbarë globin, të cilët me punën dhe përkushtimin e tyre ndikojnë në zhvillimin ekonomik dhe social të…

Read more