Loading

ENDRIT TARASHAJ
Tema me titull: “Menaxhimi i Resurseve Njerëzore – Rasti i kompanive të sigurimit fizik privat në Kosovë”.
Grada shkencore e fituar: “Master i arteve në Doganë dhe Shpedicion”

ERBLIN IBERHYSAJ
Tema me titull: “Lidershipi: Roli dhe rëndësia në aktivitetin afarist të ndërmarrjeve”
Grada shkencore e fituar: “Master i arteve në Menaxhment”

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/