Kolegji Pjetër Budi

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik për maturantët e Kosovës si dhe për studentët aktual të Kolegjit.Trajnimi do të zgjasë 1 muaj dhe do të mbahet cdo të enjte, nga ora 14:00 – 16:00, me trajner prof. Hysen Prekupni – drejtori i kompanisë AAFIT SHPK. Në fund të trajnimit, pjesëmarresit do të pajisen me çertifikata.Të interesuarit për pjesëmarrje në trajnim le të na kontaktojnë përmes e-mailit zyrtar , numrit të telefonit dhe dhe rrjeteve sociale të Kolegjit.