Profesor nga Kolegji “Pjeter Budi” po marrin pjesë në punetorinë e organizuar nga USAID

Profesor nga Kolegji “Pjeter Budi” po marrin pjesë në punetorinë e organizuar nga USAID

Profesor nga Kolegji “Pjeter Budi” po marrin pjesë në punetorinë e organizuar nga USAID në fushën ehulumtimeve shkencore: “Sfidat dhe Mundësitë kryesore me të cilat përballet tregu lokal i kërkimit nëKosovë” me përfaqësues nga akademia, shoqëra civile, sektori privat, komunitetit të donatorëve, dheQeveria e Kosovës për të diskutuar në bashkëpunim tregun e kërkimit dhe hulumtimit në Kosovës. Në kontekst të…

Read more

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim falas në fushën e Kontabilitetit Praktik për maturantët e Kosovës si dhe për studentët aktual të Kolegjit.Trajnimi do të zgjasë 1 muaj dhe do të mbahet cdo të enjte, nga ora 14:00 – 16:00, me trajner prof. Hysen Prekupni – drejtori i kompanisë AAFIT SHPK. Në fund të trajnimit, pjesëmarresit do të pajisen me çertifikata.Të…

Read more

Kolegji “Pjetër Budi” ka marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga organizata ndërkombëtare e Cilësisë, Quality Assurance in Albania

Kolegji “Pjetër Budi” ka marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga organizata ndërkombëtare e Cilësisë, Quality Assurance in Albania

Kolegji “Pjetër Budi” ka marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga organizata ndërkombëtare e Cilësisë, Quality Assurance in Albania me qendër në Strasburg, mbajtur më,11, 12, dhe 13 Qershor, në Universitetin Polis, në Tiranë. Ky projekt është bashkë-financuar nga Programi Erasmus+ i Bashkimit Evropian. Në këtë trajnim morën pjesë kolegje dhe universitete nga Gjenova, Parisi, Bukureshti, disa Institucione Private të…

Read more