Kolegji Pjetër Budi

PËR TË GJITHË STUDENTËT QË KANË NDARË MENDJEN TË NDËRROJNË DREJTIM / INSTITUCION, NE JU THEMI SE KOHA ËSHTË TANI DHE VENDI ËSHTË KOLEGJI “PJETËR BUDI”!
ME NJË HISTORI SUKSESI TASH E 14 VJET NË FUSHËN E ARSIMIT UNIVERSITAR TË KOSOVËS, KOLEGJI “PJETËR BUDI” KA ARRITË T’I OFROJË KUADRO CILËSORE TREGUT VENDOR TË PUNËS.
ÇKA E KA KARAKTERIZUAR KOLEGJIN “PJETËR BUDI” NGA THEMELIMI (2005) E DERI MË SOT, KA QENË PROFILIZIMI AKADEMIK I FUSHËS SË STUDIMIT. PËR NE, ÇDO HERË PRIMARE KA QENË NEVOJA DHE KËRKESA E TREGUT, KU STUDENTIT TONË T’I OFROHET QASJE MË E SHPEJT DREJT REALIZIMIT TË ASPIRATËS-PUNËSIMIT.
NGJAJSHMËRIA E PROFILEVE TË STUDIMIT ME FUSHËN E EKONOMIKUT, KA BËRË QË SHUMË STUDENTË NË TË KALUARËN TA SHOHIN KOLEGJIN “PJETËR BUDI”, SI MUNDËSI SHTESË TË PASURIMIT TË DIJËS DHE ZGJERIMIT TË DIAPAZONIT INTELEKTUAL PËR ZHVILLIM NË KARRIERË.
ANDAJ, JU QË TANI MË KONSIDERONI TA BËNI KËTË HAP, KOLEGJI “PJETËR BUDI” ËSHTË DRITARJA JUAJ DREJT SË ARDHMËS!
PROGRAMET BAÇELOR – BA:
1. DOGANË dhe SHPEDICION
2. ADMINISTRIM BIZNESI me profilet:
• Menaxhim i Burimeve Njerëzore; – Administratë Publike; – Banka dhe Kontroll Financiar
3. MENAXHIM I TURIZMIT dhe HOTELERISË
PROGRAMET MASTER – MA:
• MENAXHMENT, me profilet:
– Menaxhment; – Menxhim i Sigurimeve; – Menaxhim i Turizmit dhe Hotelerisë

PËR INFORMATA, JU FTOJM TË NA VIZITONI
KOLEGJI “PJETËR BUDI”
Rr.Gazmend Zajmi / Nr.33 – Qendër, Prishtinë
www.pjeterbudi-edu.com
[email protected]