Kolegji Pjetër Budi


Thirrje për punime

Kolegji “Pjeter Budi”, ka kënaqësinë të shpall thirrjen për Konferencën Shkencore Ndërkombëtare që do të mbahet në 23 Shtator 2021.

Konferenca do të sjellë së bashku studiues, studentë dhe profesionistë në një vend, për të diskutuar sfidat aktuale, trendet dhe perspektivat nga spektri i ndryshëm. Konferenca do të organizohet në një tema të Biznesit dhe Informatikës.

Konferenca do të mbahet në Kolegjin “Pjeter Budi” në adresën: Rr. Gazmend Zajmi, nr.33 Prishtinë, Kosovë.
Në varësi të situatës pandemike dhe matjeve të marra, ajo mund të kthehet në virtuale.

Data te rendesishme:

– Afati i dorëzimit të abstrakt: 30 korrik, 2021

-Vendimi mbi pranimin: 2 gusht, 2021

-Afati i dorëzimit për punimin e plotë: 3 shtator, 2021

-Informacion për punimin e plotë: 10 shtator, 2021

-Data e konferencës: 23 shtator, 2021

Dorëzimi i punimit:

Dorëzimi i punimeve do të bëhet përmes postës elektronike: [email protected]