Kolegji Pjetër Budi

Kolegji “Pjetër Budi” organizon trajnim për shkathtësitë në punësim, me konsulentin dhe CEO-n e Kompanisë “Top Consulting”, z.Liridon Alidemaj.
KU? Në objektin e Kolegjit “Pjeter Budi”.
KUR? Datë 10.06.2021, 15:30-17:30 h.
Në fund të trajnimit, pjesemarrësit do të pajisen me certifikata të pjesëmarrjes.