Të ndihmojmë një familje me nevojë, me rastin e festës së Fiter Bajramit

Filluan me nje ide ‘Të ndihmojmë një familje me nevojë, me rastin e festës së Fiter Bajramit”.Parlamenti i studentëve, kryetari Armond Vrenezi, dhe dy nënkryetarët Bardha Kelmendi, Albin Krasniqi, tre studentë të Kolegjit “Pjetër Budi” morën iniciativë për të ndihmuar një familje në nevojë, ku gjeten përkrahje nga studentët dhe stafi i Kolegjit.Këta studentë kanë […]