Debat me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”

Të enjtën më datën27.05.2021 në ora 15:30 , në debat me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi” do të jetë i ftuar Këshilltari i Drejtorit të Përgjithshëm dhe Udhëheqësi i Departamentit të Pajtueshmërisë në Kompaninë e Sigurimeve ELSIG, z. Sokol Berisha.

Russell: Mos u mësoni të jetoni me korrupsionin

Korrupsioni është një sëmundje. Nëse jetoni gjatë me korrupsionin, mësoheni me të. Një shoqëri e fuqishme, me energjinë e të rinjve mund të ndihmojë që qasja në vend të ndryshojë për të mirë. Kështu tha të mërkurën, në një ligjëratë para studentëve të Kolegjit “Pjetër Budi” Andrew Russell, Koordinator i OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuesi […]