Kolegji”Pjetër Budi” ju uron festat e fundvitit dhe ju dëshiron çdo të mirë në vitin 2019! 

 

 

Kolegji”Pjetër Budi” ju uron festat e fundvitit dhe ju dëshiron çdo të mirë në vitin 2019!

Leave a comment