Kolegji “Pjetër Budi” të gjithë besimtarëve mysliman ju uron festën e “Fitër Bajramit”!

Urime festën e Fitër Bajramit! Paqe, shëndet dhe lumturi për ju dhe familjen tuaj. Le të jemi së bashku në këto ditë feste, që gjithmonë kremtohen me solidaritet dhe humanizëm të madh, me unitet dhe mirëkuptim mes njerëzve.

GËZUAR !

Leave a comment