Kolegji Pjetër Budi

Njoftohen STUDENTËT e vitit të tretë të Kolegjit “Pjeter Budi” dhe ALUMNI se Universiteti i York-ut dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, po ofrojnë 60 bursa për studim në Greqi, perkatësisht 30 bursa të plota (100%) dhe 30 bursa të pjesshme (50%).Studentët dhe të diplomuarit e Programit Studimor Doganë dhe Shpedicion mund të aplikojnë në programet studimore të nivelit MA, si: ⤵️✔️Master në Transport dhe Menaxhim te Portit (MSc in Shipping and Port Management);✔️Master në Logjistikë dhe Menaxhim të Rrjetit të Furnizimit (MSc in Management -Logistics and Supply Chain Management).Për më shumë informacione, lexoni shpalljen në këtë link: https://masht.rks-gov.net/…/announcement-entry…