Kolegji Pjetër Budi

Nesër më 14 qershor 2014, në Kolegjin “Pjetër Budi”, Prishtinë, promovohet libri i Ulpiana Lamës “Ia dolëm!”, një homazh për Kosovën në 15 vjetorin e çlirimit.

Libri është përmbledhje e artikujve publicistikë të botuar ndër vite nga autorja në shtypin e Kosovës dhe të Shqipërisë.

Promovimi organizohet në Amfiteatrin e Kolegjit “Pjetër Budi”, në orën 11:30.

Me sponsorimin e Kolegjit “Pjetër Budi”, libri është botuar nga shtëpisë botuese “Saras”.

Në parathënien e librit, Ermal Hasimja shkruan se shkrimet e përmbledhura në libër prekin temat më të ndjeshme të pasluftës, nëpërmjet një analize të kthjellët dhe me guxim të autores.