Kolegji Pjetër Budi

Gara e fotografisë “Selfie ma i mirë prej krejtve”, e organizuar nga Kolegji “Pjetër Budi”, është duke shkuar drejtë përfundimit të fazës së parë.

Ju ende keni kohë të bëheni pjesë e garës, duke u bërë anëtarë të grupit “Gara ‘Selfie ma i mirë prej krejtve”  dhe pastaj të postoni fotot e juaja “selfie” \në këtë grup në Facebook.

Fotografitë “selfie” mund të realizohen në pjesë të ndryshme të Kosovës, ndërkaq ato më të mirat/më kreativet do të përzgjedhen në bazë të klikimeve tuaja.

Fotografitë më të mira “selfie” do të shpërblehen me 200-800 euro.

Bëhuni pjesë e garës për “sefie’n më të mirë prej krejtve”, duke treguar kreativitetin tuaj. Ftoni edhe shokët tuaj të jenë pjesë e garës dhe së bashku fitoni shpërblime!