Kolegji Pjetër Budi

Kolegji “Pjetër Budi” uron te gjithë besimtarët ortodoks gëzuar Pashkët. Kjo ditë na ndihmoftë të gjithëve për të ringjallur shpresat në jetë  dhe për të tejkaluar sfidat me besim, dashuri e në harmoni të plotë.

Gëzuar Festën e Pashkëve! Zoti ju bekoftë Ju dhe familjet tuaja.

Bazuar në Ligjin për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e festës “Pashkët Ortodokse”, në Kolegjin “Pjetër Budi” nuk do të punohet ditën e hënë, me datë 29/04/2019.