Kolegji Pjetër Budi

Urime “Dita e Evropës” të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës, ndonëse ende jemi të pa integruar në familjen evropiane, ne po festojmë ditën e Evropës. Festojmë mbi të gjitha për vlerat demokratike dhe të qytetarisë, të cilat shoqëria jonë i gëzon. Urime!

Sipas kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës dita e Enjte 09 Maj 2019 është “Dita e Evropës”  andaj do të jetë ditë pushimi!