Kolegji Pjetër Budi

Ligjëratat e semestrit veror në Kolegjin “Pjetër Budi” fillojnë më datën 6 mars 2015, ndërkaq semestri fillon më 2 mars 2015, me shpërndarjen e orarit të ligjëratave dhe ushtrimeve. Orari mund të merret nga e hëna, më 2 mars, në Administratën e “Pjetër Budit”.

 

Kolegji “Pjetër Budi” ju uron suksese në semestrin e ri!