Loading
Nesër (e martë), më datën 10 qershor 2014, në Kolegjin “Pjetër Budi” organizohet Dita e Hapur, nga ora 12:00-17:00. Gjatë gjithë ditës, në kolegj do të organizohen aktivitete të ndryshme argëtuese, me qëllim të shoqërimit të studentëve, profesorëve e stafit. Ju, po ashtu, mund të merrni me vete miq e familjarë, në mënyrë që edhe ata të jenë pjesë e festës.
Natyrisht, aktivitetet argëtuese do të shoqërohen edhe me ushqim e pije.
Bëhuni pjesë e Ditës së Hapur, për t’u argëtuar dhe kaluar një ditë të mirë së bashku.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/