Loading

Vizioni

Kolegji “Pjetër Budi” tashmë është i integruar plotësisht në hapësirën europiane të arsimit të lartë. Vizioni ynë është të jemi:
– kolegj i specializuar në formimin akademik të studentëve,
– qendër ekspertize e specializuar në fusha specifike të studimeve me ndikim në vend dhe rajon, si dhe
– qendër ekselence në kërkimet shkencore.
Kolegji “Pjetër Budi” është i hapur ndaj ideve dhe kërkesave të reja të gjeneratave, partnerëve, trendeve të zhvillimit ekonomik, kërkesave të tregut të punës dhe të arriturave teknologjike.

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/