Mbahet takim për zhvillimin e metodave të mësimit dhe digjitalizimin në Kolegjin “Pjetër Budi”

Mbahet takim për zhvillimin e metodave të mësimit dhe digjitalizimin në Kolegjin “Pjetër Budi”

Sot, stafi akademik dhe administrativ i Kolegjit “Pjetër Budi” mbajti një takim të veçantë bashkë me rektorin Sabri Klaiqi. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte të shqyrtohen dhe diskutohen metodat e mësimit, si dhe hapat për përparimin në fushën e digjitalizimit në institucionin arsimor. Rektori Klaiqi, duke hapur ngjarjen, theksoi rëndësinë e këtij takimi dhe ndërthurjen e idesë së zhvillimit…

Read more