Kolegji “Pjetër Budi” ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Sindikatën e Pavarur të Doganës së Kosovës.

Kolegji “Pjetër Budi” ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Sindikatën e Pavarur të Doganës së Kosovës.

Kolegji “Pjetër Budi” ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Sindikatën e Pavarur të Doganës së Kosovës. Qëllimi i këtij memorandumi është bashkëpunimi i ndërsjellë për shkëmbimin e personelit akademik/profesional në fusha të caktuara, bashkëpunim në konferenca, trajnime dhe mbajtjen e praktikave nga studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”. Në këtë memorandum parashihet që Kolegji “Pjetër Budi” të ofrojë përfitime speciale…

Read more