Kolegji “Pjetër Budi” priti në takim përfaqësuesit e Kosovo United States Alumni(KUSA)

Kolegji “Pjetër Budi” priti në takim përfaqësuesit e Kosovo United States Alumni(KUSA)

Kolegji “Pjetër Budi” sot priti në takim përfaqësues nga Kosovo United States Alumni(KUSA), ku u njoftua në lidhje me Programin e granteve për mbështetjen e universiteteve për vitin akademik 2023/24. Objektivat e kësaj thirrje për propozime(oferta) ishin: Në këtë takim, Kolegji “Pjetër Budi” falenderoj përfaqësuesit e KUSA për bashkëpunimin e suksesshëm ndër vite, si dhe shprehu interesimin dhe gatishmërinë për…

Read more