Kolegji “Pjetër Budi” merr pjesë në konferencën e organizuar nga KUDO Digital Accounting Conference

Stafi i Kolegjit “Pjetër Budi” sot ka marrë pjesë në konferencën dyditore të organizuar nga KUDO Digital Accounting Conference. Konferenca filloi me falënderimin për të gjithë pjesëmarrësit, nga Melita dhe Arben Ymeraga, themelues të KUDO Digital Accounting Conference. Në sesionin e parë u diskutua tema “Navigimi suksesshëm: Këshilltarët financiarë si motor për suksesin e biznesit”, […]