Loading

Në kuadër të punës praktike nga lënda Turizmi Kulturor / Trashëgimia Kulturore, studentët e Kolegjit “Pjetër Budi” bënë një vizitë në Muzeun e Kosovës dhe në Muzeun Etnologjik.

Gjatë kësaj vizite, studentët patën rastin të njoftohen për së afërmi me gjetjet dhe artefaktet që dëshmojnë rëndësinë dhe promovimin e trashëgimisë kulturore.

Kolegji “Pjetër Budi” ka për qëllim edhe që nëpërmjet vizitave të ndryshme, t’u mundësojë studentëve njohjen e vlerave dhe figurave të shquara që kanë lënë gjurmë në krijimin e historisë së shtetit të Kosovës.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/