Loading

Studentët e vitit të tretë të drejtimeve Doganë e Shpedicion dhe Administrim Biznesi të Kolegjit “Pjetër Budi” prezantuan hulumtimet e realizuara në terren, në kuadër të lëndës Shkrim Akademik. Në prani edhe të stafit të kolegjit, ata paraqitën punën e tyre në realizimin e hulumtimeve që në fokus kishin tema të ndryshme – që nga përdorimi i rrjeteve sociale nga moshat më të vjetra dhe konsumimi i produkteve vendore, deri te problemet e furnizimin me ujë, gjendja sociale të personave të moshuar, përdorimi i telefomave të mençur dhe mungesa e shtigjeve për biçikleta në Prishtinë. Hulumtimet u vlerësuan pozitivisht.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/