Loading
Prishtinë, 18 qershor
Është zhvilluar turniri në futboll në kuadër të manifestimit “Ditët e hapura të Pjetër Budit”.
Fitues të këtij turniri të organizuar nga studentët dhe stafi i Kolegjit doli ekipi “Rrushat”, të cilët mposhtën në finale ekipin “Çlirimi”, me rezultat 3:2.
Lojtarët e ekipit fitues ishin: Engin Mecihan, Emir Zaimi, Kadri Durguti, Arsim Vokshi, Pleurat Rexhepi dhe ShkelzenTopalli.
Kjo është hera e katërt që organizohet turniri në futboll, si njëri ndër aktivitetet jashtëmësimore, të organizuara nga Kolegji “Pjetër Budi”, e që do të jetë tradicional.

Share this:

- Tagged with:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/