Loading

Një grup studentësh dhe profesorësh të Universitetit Shtetëror të Tetovës (USHT) vizituan Kolegjin “Pjetër Budi”. Vizita kishte për qëllim vendosjen e bashkëpunimit ndërmjet të dyja institucioneve, me fokus të veçantë në fushën e turizmit. Nga përfaqësues të “Pjetër Budi” ata u njohën me veprimtarinë e kolegjit, ndërkaq u dhanë edhe propozime konkrete për bashkëpunim të mëtejmë në fushën akademike dhe shkencore.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/