Loading

Sipas një sondazhi të realizuar nga Kolegji “Pjetër Budi” që publikohet me rastin e fillimit të pushimeve verore shohim se 29% e respodentëve preferojnë Malin e Zi, si pikë turistike për pushimet verore.

Vendi i dytë më i preferuar sipas të anketuarve me 23%  është bregdeti i Turqisë, 16% e të anketuarve kanë preferuar Shqipërinë dhe 13% e respodentëve kanë preferuar Kosovën për ti kaluar pushimet verore.

Ndërsa 19%  kanë thënë se preferojnë vende të tjera turistike.

Share this:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/