Loading
Studentët e Fakultetit të Turizmit dhe Hotelerisë kanë botuar punimet e tyre seminarike, në botimin e parë të revistës “Studenti”. Kjo revistë publikohet nga Organizata Studentore e Kolegjit “Pjetër Budi”

Share this:

- Tagged with:

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/