Prof. Luljeta Aliu Mulaj vizitoi Universitetin Cote d’Azur në Nice, Francë

Prorektorja për mësim, hulumtim dhe zhvillim akademik, Prof. Luljeta Aliu Mulaj, vizitoi Universitetin Cote d’Azur në Nice, Francë. Prej nga do të sjellë metodat më të reja të kërkimit, të cilat do t’i prezantohen pjesës tjetër të stafit akademik të Kolegjit “Pjeter Budi”.

Leave a comment