Loading

Oxford Online

Përveç publikimit të 4600 librave të rinj çdo vit, Oxford University Press ofron një numër të madh të informacioneve online për biblioteka, institucione të ndryshme në të gjithë botën.

Oxford University Press ofron literaturë nga ato më të kërkuarat shkollore si dhe ato zyrtare, duke përfshirë edhe fjalorë, enciklopedi, materiale të përgjithshme reference dhe monografi.

Të gjitha produktet e Oxford (online) ofrojnë funksionalitet të shkëlqyer, që e bënë të çmueshme kërkimin dhe mësimin.

Për ty kyçur në Oxford Online klikoni në: https://subscriberservices.sams.oup.com

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/