Loading

Organizimi dhe menaxhimi

 

Presidenti i Kolegjit "Pjetër Budi"


Besim Ajeti
Fitim Maçani

Menaxher Gjeneral
Orhan Ceku

Dekan i Kolegjit
Zyra për Sigurimin e Cilësisë

Elissa Mollakuqe
Sekretar i Kolegjit

Shpëtim Morina
Zyra e Financave

Fiqerete Haliti
Administrata

Mjellma Zhuri

 

pjeterbudi@gmail.com
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/
GOOGLE
https://pjeterbudi-edu.com/organizimi-dhe-menaxhimi">