Loading

Organizata Studentore

Bazuar në propozimet e arritura nga studentët, është zgjedhur  Kryesia e Organizatës Studentore të Kolegjit “Pjetër Budi”.

Kryesia e re përbëhet nga tetë anëtarë: Rita Spahiu, Ermal Miftari, Emirë Llapashtica, Elmedina Ramadani, Erblin Ibërhysaj, Ornela Blakaj, Frashër Kastrati dhe Valon Neziri.

Ndërkaq, Kryesia ka zgjedhur për kryetare të Organizatës Studentore Emirë Llapashticën, kurse për nënkryetarë Elmedina Ramadanin e Valon Nezirin.

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/