Loading

Orari i provimeve

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

 

Bachelor_Orari_i_provimeve_Shtator_20018

Master_Orari_i_provimeve_Shtator_20018

 


 

 

Orari i provimeve për vitin akademik 2017/2018

Në linkun e më poshtëm mund të gjeni orarin e provimeve të afatit të qershorit 2017/18, niveli Baçelor dhe Master për të gjitha drejtimet.

Orari_i_Provimeve_BA_Qershor_2018

Orari_i_Provimeve_MA_Qershor_2018

pjeterbudi@gmail.com
https://www.facebook.com/KolegjiPjeterBudi/?_rdc=1&_rdr
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/
GOOGLE
https://pjeterbudi-edu.com/orari_i_provimeve">