NJOFTIM

Të enjten, datë 17.06.2021, ora 15:30, organizohet debati me studentët e Kolegjit “Pjeter Budi” dhe me të ftuarin special z. Egzon Smajli – drejtor ekzekutiv i Kompanisë “Arjeta Group Sh.p.k.”.Ju ftojmë të na bashkangjiteni!

Leave a comment