Një tjeter marrëveshje bashkëpunimi vjen për studentët tanë!

Një tjeter marrëveshje bashkëpunimi vjen për studentët tanë! Kësaj rradhe, Kolegji “Pjeter Budi” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Byronë Kosovare të Sigurimit, fokusi kryesor i të cilës janë praktikat studentore dhe organizimi i trajnimeve me interes per studentët e Kolegjit.Të tilla marrëveshje do të ketë në vazhdimësi, me qëllimin e vetëm: aftësimin e studentëve!

Leave a comment