Kolegji Pjetër Budi

Sot me datën 20.10.2020 është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit në mes Rektorit të Kolegjit “Pjetër Budi” z.Artan Haziri  dhe Kompanisë AAFIT Sh.p.k për trajnimin e studentëve në fushën e kontabilitetit dhe tatimeve.