Loading

LOGIN

LOGINCEE është rrjet informativ ndërkombtar i autoriteteve lokale, në kuadër të së cilës është edhe Biblioteka Elektronike.

Në kuadër të kësaj biblioteke mund të lexoni artikuj, broshura dhe qindra aktivitetet të ndryshme, për të gjithë vendet e botës.

Për t’u kyçur klikoni në LOGINCEE

 

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/