Loading

Kuize

NË KOLEGJIN “PJETËR BUDI” ORGANIZOHET EDHE AKTIVITETIT I “KUIZIT TË DITURISË”

Në kuiz paraqitën grupe studentësh të cilët për herë të parë ndeshën në kuadër të fazës së parë. Fusha e vlerësimit të diturisë së tyre është fusha e sportit, historisë, gjeografisë, kulturës dhe letërsisë. Gjithsej “Kuizi i diturisë” do të zhvillohet në pesë faza.

Ndeshja e grupeve tregon se kemi të bëjmë me grupe studentësh të përgatitur mirë. Prandaj, garat priten të jetë shumë të forta dhe grupi fitues mund të ndodh shumë lehtë që të kuptohet vetëm në fazën e fundit.

https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/